Plan je bezoek

Wat leuk, je wil ons bezoeken! Dit kan van 19 t/m 27 september en de entree is gratis. Er zijn reguliere openingstijden, maar ook speciale optredens die daar buiten vallen. Kijk voor deze optredens bij Agenda.

Openingstijden en toegankelijkheid
Tijden: 11.00 uur tot 17.00 uur elke dag vanaf 19 t/m 27 september
Adres: De Siptenpad 8-10, Tilburg
Vervoer:
We vragen u zoveel mogelijk met de fiets te komen. Uw fiets kan op het terrein worden geparkeerd.

Mocht u toch met de auto komen, dan kunt u parkeren bij het golfterrein Prise d’Eau op P2. (zie onderstaande kaart voor de route). Let op, het is minimaal 15 minuten wandelen van de parkeerplaats naar het kunstpad.

Het Waterland Kunstpad ligt in een privé bos en is moeilijk toegankelijk voor rolstoelen en de verbinding met het openbaar vervoer is niet optimaal.

Reserveren?
Binnen de openingstijden is het vrij om te komen wanneer u wilt. U hoeft niet te reserveren. Bij entree krijgt u een ‘token’ om het aantal bezoekers te kunnen beperken. Dit zodat de rust die bij dit kunstproject hoort ten volle kan worden genoten.
Voor de speciale evenementen in de agenda dient u wel te reserveren.

Coronamaatregelen?
Het Kunstpad is in de buitenlucht in een heerlijk bos. De ideale omstandigheden voor de gezondheid. Net als overal vragen we fysieke afstand tot elkaar te bewaren en thuis te blijven bij gezondheidsklachten die duiden op het coronavirus.

Route

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: